Ambasadorul Serbiei la NATO s-a SINUCIS pe aeroportul din Bruxelles

830
Ambasadorul Serbiei la NATO s-a SINUCIS pe aeroportul din Bruxelles - branislavmilinkovic26957300-1354722048.jpg

Ambasadorul Serbiei la NATO Branislav Milinkoviæ (52 de ani) s-a sinucis pe principalul aeroport internațional din Bruxelles, informează miercuri presa de la Belgrad. Ministerul sârb al Afacerilor Externe confirmă pe site-ul său moartea diplomatului, exprimându-și regretul pentru pierderea unui coleg bun, diplomat profesionist și intellectual, transmite realitatea.net.

Potrivit postului de radio B92, Milinkoviæ a sărit marți de pe o parcare a aeroportului. Tragedia a avut loc în fața ministrului adjunct al afacerilor externe Zoran Vujiæ. Deocamdată, cauzele actului disperat rămân necunoscute.


Înainte să ocupe postul de reprezentant al Serbiei la NATO, Milinkoviæ a fost ambasador la Bruxelles și la Viena. Soția lui a fost înștiințată și a plecat imediat spre Bruxelles. Milinkoviæ are un fiu.


Branislav Milinkovici, în vârstă de 52 de ani, era un diplomat de carieră, care a deținut postul de ambasador la Viena pe lângă Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Milinkovici era căsătorit și avea un copil.

 


Citește articolul integral


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3709 secunde