Ambasadorul SUA: "Facem apel ca România să continue la fel de puternic lupta împotriva corupției"

100
Ambasadorul SUA:

Articole recomandate

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a făcut, vineri, un apel ca "România să continue la fel de puternic lupta împotriva corupției", explicând că "acestea sunt intențiile pe care Statele Unite le susțin cu putere", potrivit News.ro.


Hans Klemm a fost prezent, vineri, la ceremonia de deschidere a exercițiului multinațional "Sea Shield 17", care are loc în Marea Neagră și la care participă 2.800 de militari din mai multe țări, printre care România și SUA, el fiind întrebat la final despre protestele din România.


"În ultima săptămână, am văzut trei sau patru nopți de demonstrații mari și pașnice nu doar în București, ci și în mai multe orașe din țară. Facem apel ca România să continue la fel de puternic lupta împotriva corupției. Acestea sunt intențiile pe care Statele Unite le susțin cu putere", a declarat diplomatul american.


Întrebat dacă are un mesaj pentru Guvern, ambasadorul a spus că SUA își doresc ca lupta împotriva corupției să nu fie slăbită. 


"Există o speranță în SUA, și nu ne referim doar la România, dar include și România, ca partenerii, aliații, prietenii noștri să consolideze și să întărească statul de drept și lupta împotriva corupției și nu să nu ia măsuri pentru a slăbi această luptă", a afirmat Hans Klemm.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6435 secunde