Americanii învață la muzeu cum să devină buni administratori financiari

176
Americanii învață la muzeu cum să devină buni administratori financiari - americaniiinvatasilamuzeusadevin-1350681433.jpg
Miliardara Suze Orman a făcut echipă cu Gail Vida Hamburg, producătorul celebrelor expoziții Body Art, pentru o nouă expoziție, care urmează să fie vernisată anul viitor, la Chicago, în cadrul căreia va fi relevat modul în care oamenii se raportează la și înțeleg banii.


Vedetă media și autoare a celor mai bine vândute cărți despre administrarea finanțelor personale, Orman a descris noua expoziție pe teme financiare drept "o extensie a muncii sale de o viață în calitate de consilier financiar și un mod inovativ de a-i învăța pe oameni despre bani". 
Expoziția interactivă multimedia, numită "Economia: Money Matters", va fi vernisată în toamna anului viitor, la Chicago, urmând să fie itinerată pe plan național timp de cinci ani. 
Lucrările de artă vor fi expuse atât în muzee de știință, cât și muzee de istorie naturală, ideea ineditei expoziții apărând cu mai mulți ani în urmă, potrivit lui Gail Vida Hamburg, care a gândit conceptul expoziției și l-a dezvoltat.
Expoziția va cuprinde 7.000 de metri pătrați de galerii în care vor fi prezentate diferite faze financiare, scopul acesteia fiind acela de a-i instrui atât pe adulți, cât și pe copii cu privire la modul optim de administrare a finanțelor personale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Avion evacuat, aeroportul din Glasgow închis
Pagina a fost generata in 0.3643 secunde