ANAF, precizări despre modificările aduse Codului de procedură fiscală

228
ANAF, precizări despre modificările aduse Codului de procedură fiscală - anaf-1652891805.jpg

Articole de la același autor

ANAF anunță că modificările adoptate miercuri de Guvern la Codul de procedură fiscală au ca scop combaterea evaziunii fiscale din domeniul comerțului online și protejarea cumpărătorilor. Potrivit Antena3.ro


ANAF a făcut miercuri precizări cu privire la Ordonanța de urgență privind unele măsuri fiscale, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, adoptată de Guvernul României.

„Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii poștale a informațiilor specifice referitoare la trimiterile poștale pentru care destinatarul achită expeditorului, prin intermediul rețelei poștale, contravaloarea bunului livrat.

Scopul acestei modificări legislative este atât prevenirea și combaterea evaziunii fiscale din domeniul comerțului on-line, cât și protejarea intereselor cumpărătorilor”, se arată într-un comunicat al ANAF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.321 secunde