Anders Behring Breivik vrea să iasă din închisoare

112
Anders Behring Breivik vrea să iasă din închisoare - andersbehringbreivik-1364134826.jpg
Anders Behring Breivik, autorul masacrului comis în iulie 2011 în Norvegia, soldat cu moartea a 77 de persoane, ar dori să asiste la înmormântarea mamei sale, a făcut cunoscut sâmbătă avocatul lui, citat de Associated Press.  Criminalul și mama sa, Wenche Behring Breivik, s-au întâlnit de curând în această lună la închisoarea Ila unde Breivik își efectuează pedeapsa, a explicat avocatul lui, Tord Jordet. 

Mama sa a decedat vineri, la vârsta de 66 de ani, după o lungă boală, potrivit avocatei acesteia, Ragnhild Torgersen. Jordet a povestit că Breivik și mama sa au știut că este vorba despre ultima lor întâlnire, astfel că li s-a permis să-și ia rămas bun. El a adăugat că a vorbit cu clientul său sâmbătă dimineață și acesta era în doliu și trist din cauza veștii primite. 

Breivik dorește să participe la înmormântarea mamei sale, însă autoritățile penitenciare sunt cele care decid dacă îi vor permite acest lucru, a subliniat Jordet. 

În vârstă de 34 de ani, Breivik, un fanatic de extremă-dreapta, a ucis 77 de persoane, la 22 iulie 2011, în două atentate succesive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3015 secunde