Angajații unei bănci din Beirut, luați OSTATICI și amenințați cu pistolul

144
Angajații unei bănci din Beirut, luați OSTATICI și amenințați cu pistolul - beirut-1660234613.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat înarmat a luat, joi, ostatici angajații unei bănci din Beirut pentru a-și recupera economiile de peste 200.000 de dolari, au declarat pentru AFP surse de securitate, potrivit Le Figaro. Este vorba despre sucursala Federal Bank din apropierea străzii aglomerate Hamra, care a fost înconjurată de un cordon de securitate impunător la începutul după-amiezii, potrivit Realitatea.net


Potrivit uneia dintre surse, bărbatul „a intrat cu o pușcă de vânătoare și materiale inflamabile și i-a amenințat pe angajați pentru a-i da economiile înapoi”, a declarat una dintre surse, relatează G4Media.ro.

O altă sursă a afirmat că bărbatul de 40 de ani „a turnat benzină, a închis ușa băncii și i-a luat ostatici pe angajați”.

Potrivit agenției libaneze de știri NNA, bărbatul „a amenințat că își va da foc și îi va ucide pe toți, îndreptând arma spre capul directorului sucursalei”. Acesta a declarat că a luat cu asalt banca pentru că tatăl său „a fost internat în spital cu ceva timp în urmă pentru o operație și nu a putut plăti pentru aceasta”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4296 secunde