Anunț important al companiei aeriene Lufthansa. CURSELE VOR FI SUSPENDATE!

180
Anunț important al companiei aeriene Lufthansa. CURSELE VOR FI SUSPENDATE! - daizwairbusa320sllufthansa138950-1464525933.jpg

Articole recomandate

Compania aeriană germană Lufthansa a anunțat că va suspenda zborurile spre Venezuela începând cu data de 18 iunie, pe o perioadă nedeterminată, pe fondul instabiltății economice cu care se confruntă țara, declanșată de scăderea prețului petrolului, principala sursă de venit a țării.

Lufthansa a mai specificat că, din cauza inflației crescute și a controalelor stricte de convertire monetară, filialelor din Venezuela ale companiilor aeriene le este imposibil să-și convertească încasările (obținute în bolivari-moneda națională a Venezuelei) în dolari și să le trimită sediilor centrale, relatează BBC News online, citat de Mediafax.

Venezuela se confruntă cu o criză economică dură, după ce prețul petrolului a înregistrat o scădere foarte mare, fiind principala sursă de venit a țării. În aceste condiții, inflația a ajuns la peste 400%, ducând la o lipsă acută de alimente și bunuri de consum de bază.

Într-un comunicat emis, compania a anunțat că "vom fi nevoiți să suspendăm cursele dintre Caracas și Frankfurt începând cu 18 iunie".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0092 secunde