"Așa cum Hitler nu a reușit să distrugă Rusia, toată lumea ar trebui să-și amintească cum se termină asta"

189
1

Articole recomandate

Moscova nu se va lăsa atrasă într-o cursă a armelor, dar nimeni nu va putea obține avantaje militare asupra Rusiei, a declarat joi președintele rus, Vladimir Putin, în discursul său anual privind starea națiunii, relatează agenția Sputnik în pagina electronică.  "Este inutil să încerci să discuți cu Rusia de pe o poziție de forță, chiar și atunci când se confruntă cu divergențe interne", a declarat liderul rus în fața Camerelor reunite ale Parlamentului.

"Nu ar trebui să uităm lecțiile trecutului. Așa cum Hitler a eșuat în ideile sale mizantropice, el nu a reușit să distrugă Rusia, toată lumea ar trebui să-și amintească cum se termină asta", a adăugat el.

"Nu ne vom lăsa atrași într-o cursă a armelor, dar nimeni nu va putea obține avantaje militare asupra Rusiei", a subliniat președintele rus. Președintele rus a declarat de asemenea că Ucraina are nevoie de ajutor pentru economia sa, pentru a îndeplini reformele necesare, notând că Rusia a ajutat statul ucrainean din punct de vedere financiar.

Comentează știrea

patriot
5 decembrie 2014
invazia

occidentul vrea piata de desfacere ,nu ca le-ar pasa de poporul rus

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6399 secunde