Asistenta fiicei lui Donald Trump, infectată cu coronavirus

154
Asistenta fiicei lui Donald Trump, infectată cu coronavirus - trump-1589011118.jpg

Articole recomandate

O asistentă personală a ″primei fiice a Americii″⁣, Ivanka Trump, este infectată cu coronavirus.


Citând o sursă anonimă, CNN afirmă că asistenta, angajată personală a fiicei președintelui Donald Trump, nu a mai intrat în contact cu Ivanka Trump de câteva săptămâni.


Ivanka și soțul ei, Jared Kushner, ambii având funcții de consilieri ai președintelui Statelor Unite, au fost testați pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, menționează agenția Xinhua.


Tot vineri, s-a confirmat că este contaminată cu coronavirus Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui Mike Pence. Acesta fusese testat joi, odată cu președintele Trump, și nu era infectat.


Donald Trump a susținut vineri că nu este îngrijorat, dar a adăugat că va fi testat zilnic și că la Casa Albă s-au luat "măsuri ferme de precauție", scrie Agerpres.




Secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat în aceeași zi că se acționează pentru evitarea contaminării personalului președinției Statelor Unite.


În urmă cu două zile, un militar american de la Casa Albă, valet personal al președintelui, a fost infectat cu noul coronavirus.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5206 secunde