Atac cu mașină-capcană în Turcia. Mai mulți morți și zeci de răniți. "Le vom da răspunsul meritat acestor mizerabili"

210
Atac cu mașină-capcană în Turcia.  Mai mulți morți și zeci de răniți.

Articole recomandate

O explozie puternică s-a produs la un punct de control al Poliției, în orașul Cizre, aflat în sud-estul Turciei, informează surse citate de Reuters.

Televiziunile de știri sunt cele care informează că explozia s-a produs la un punct de control al poliției. Potrivit altor surse, de securitate de data aceasta, explozia s-a fi soldat cu numeroși morți și răniți.

Agenția Reuters informează că, în urma atacului, un ofițer de poliție a fost ucis și 25 de persoane au fost rănite, după ce o mașină-capcană a fost detonată în fața sediului general de poliție din Cizre, susțin surse medicale, potrivit Agerpres.

Premierul turc Binali Yildirim a promis represalii împotriva autorilor atentatului cu mașină-capcană de la Cizre care s-a soldat vineri cu cel puțin 11 morți și peste 70 de răniți.

"Le vom da răspunsul pe care îl merită acestor mizerabili", a declarat prim-ministrul în cadrul unei conferințe de presă.

"Nicio organizație teroristă nu poate lua Turcia ostatică", a adăugat el.

Cizre este un oraș din provincia Sirnak, frontalieră atât cu Siria, cât și cu Irakul, și care are o populație majoritar kurdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2557 secunde