Atac sinucigaș asupra unui hotel din apropiere de Kabul

196
Cel puțin patru persoane au fost ucise în cadrul unui atac sinucigaș revendicat de talibani împotriva unui hotel aflat în apropiere de Kabul, a anunțat, vineri, ministerul afgan de Interne.

Trei gardieni ai hotelului și cel puțin un polițist au fost uciși în cursul atacului din apropiere de lacul Qargha, la aproximativ zece kilometri de centrul capitalei afgane, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al ministerului, Sediq Sediqqi.

"Nu avem date exacte despre victimele civile. Patru sau cinci atacatori au fost implicați în atentat. Doi dintre ei au fost uciși, iar alți trei rezistă", a adăugat el.

Ministerul de Interne a anunțat că mai mulți civili luați ostatici de talibani au fost eliberați, fără a preciza numărul exact al acestora.

Insurgenții au lansat în noaptea de joi spre vineri un atac sinucigaș, revendicat de talibani, împotriva unui hotel din apropiere de Kabul, pe malul lacului Qargha, la circa zece kilometri de centrul capitalei.

Zabihullah Mujahid, un purtător de cuvânt al insurgenților, a declarat că talibanii au lansat atacuri împotriva unor hoteluri frecventate de străini, deși un singur atac a fost confirmat până în prezent de poliție.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Pakistanul fierbe după atacul NATO
Pagina a fost generata in 0.2312 secunde