ATACUL ARMAT din Franța. NIVEL MAXIM de alertă în nord. Atacatorii de la Charlie Hebdo, căutați în jurul localității Crépy-en-Valois

125
ATACUL ARMAT din Franța. NIVEL MAXIM de alertă în nord. Atacatorii de la Charlie Hebdo, căutați în jurul localității Crépy-en-Valois - policemeninfrontofoff008-1420751177.jpg

Articole recomandate

Doi suspecți înarmați au fost reperați în Aisne, în nordul Franței, afirmă Le Parisien, în ediția electronică, în condițiile în care poliția franceză îi caută pe autorii atacului asupra săptămânalului satiric Charlie Hebdo, Cherif și Said Kouachi. Autoritățile franceze au instituit nivelul maxim de alertă în zona din nordul Franței unde s-ar afla autorii atacului terorist. Presa franceză informează că zona de căutare este în jurul localității Crépy-en-Valois, la aproximativ 60 de kilometri la nord-est de Paris, contrazicând astfel sursele care afirmau că suspecții s-au baricadat într-o casă.




Autoritățile franceze au instituit nivelul maxim de alertă în zona din nordul Franței unde s-ar afla autorii atacului terorist comis miercuri la redacția Charlie Hebdo.

Forțele de ordine au fost mobilizate masiv în regiunea Picardie, unde au loc percheziții în mai multe localități, scrie Le Parisien. Conform Le Figaro, zona de căutare este în jurul localității Crépy-en-Valois.

Inițial, surse citate de France3 afirmau că suspecții s-au baricadat într-o casă din Crépy-en-Valois, dar extinderea zonei de căutare contrazice aceste informații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4717 secunde