Atacul de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles / Suspectul a fost arestat

248
Atacul de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles / Suspectul a fost arestat - 963776276-1401616729.jpg

Articole recomandate

Persoana suspectată de a fi comis atacul din 24 mai de la Bruxelles a fost arestată 'imediat ce a pus piciorul în Franța', a spus duminică președintele francez, François Hollande, subliniind eficiența forțelor de ordine, potrivit AFP.


'Îi vom combate, îi vom combate, îi vom combate', a declarat presei șeful statului francez, referindu-se la jihadiștii care se întorc în Europa după ce luptă în Siria. Justiția belgiană a confirmat duminică arestarea în Franța a 'posibilului autor' al atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, în care și-au pierdut viața un cuplu israelian, o persoană de cetățenie franceză și un angajat belgian.

Suspectul a fost arestat vineri la Marsilia în timp ce avea asupra sa o armă Kalașnikov și un revolver de tipul celor folosite în capitala belgiană. Bărbatul, originar din Roubaix (nordul Franței), este suspectat de a se fi aflat în Siria în 2013 alături de jihadiști. Din acest motiv, el era în atenția Direcției generale de securitate internă (DGSI), a semnalat una dintre sursele franceze, scrie Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.433 secunde