Atentat terorist! Peste 33 de morți și 100 de răniți

173
1
Atentat terorist! Peste 33 de morți și 100 de răniți - imageresize-1429353745.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 33 de persoane au fost ucise și alte peste 100 de persoane au fost rănite sâmbătă, într-un atentat sinucigaș comis, potrivit AFP, în fața unei bănci din Jalalabad, mare oraș din estul Afganistanului, lângă frontiera cu Pakistanul, au anunțat autoritățile locale.


Acesta este cel mai sângeros atentat terorist produs în Afganistan din luna noiembrie, când un kamikaze s-a aruncat în aer în mijlocul spectatorilor unui meci de volei, în provincia Paktika, de asemenea învecinată Pakistanului, ucigând 57 de persoane.

Explozia de sâmbătă a survenit în momentul în care funcționari au venit să-și ridice salariile lunare la sucursale locală a Kabul Bank, principala bancă privată din această țară, au precizat autorități ale provinciei Nangarhar, a cărei capitală este Jalalabad.

"Corpurile neînsuflețite a 33 de persoane și peste 100 de răniți au fost aduși la spital", a declarat, pentru AFP, doctorul Najeebullah Kamawal, directorul spitalului din provincie, majorând astfel bilanțul precedent, care anunța 22 de morți și circa 50 de răniți.

După atentat, bucăți de carne, picioare, capete și o mare de sânge acoperea zona din fața băncii, de unde încercau să se ridice supraviețuitorii însângerați, relatează un jurnalist AFP de la fața locului.


Comentează știrea

costy
18 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5201 secunde