Cea mai longevivă emisiune TV din lume se va încheia după 53 de ani de difuzare

195
Cea mai longevivă emisiune TV din lume se va încheia după 53 de ani de difuzare - smarttv-1429339894.jpg

Articole recomandate

'Sábado Gigante' ('Sâmbăta uriașă'), cel mai longeviv program de televiziune din lume, conform Cărții Guiness a recordurilor, își va încheia existența după 53 de ani, în luna septembrie 2015, a anunțat postul american de limbă spaniolă Univision, care difuzează emisiunea, informează EFE.

'După o carieră extraordinară, cel mai popular program de varietăți de la Univision, 'Sábado Gigante', își va termina actualul ciclu la 19 septembrie', a anunțat un comunicat al acestui canal de televiziune din SUA. Acesta a precizat că prezentatorul emisiunii, chilianul Mario Luis Kreutzberger, cunoscut drept Don Francisco, își va 'continua colaborarea cu Univision în noi proiecte și conducând programe speciale de divertisment și campanii de genul TeletónUSA'.

Programul s-a născut în Chile, în anul 1962, când Mario Kreutzberger avea doar 22 de ani. Inițial, se numea 'Sábados Gigantes', dura opt ore și se transmitea în direct. Datorită acestei emisiuni, Don Francisco a devenit, de-a lungul anilor, cel mai apreciat prezentator de programe de televiziune din America Latină.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.376 secunde