Ucraina interzice emisia a 15 posturi de televiziune ruse pe teritoriul său

382
1
Ucraina interzice emisia a 15 posturi de televiziune ruse pe teritoriul său - posturitvrusia76007400-1410331365.jpg

Articole recomandate

Justiția ucraineană a interzis difuzarea în Ucraina a 15 posturi de televiziune ruse, printre care Pervîi Kanal, Rossia 24, Russia Today, RBK-TV și Life News, relatează agenția ucraineană Ukrinform, în pagina electronică.


De asemenea, au fost interzise posturile RTR Planeta, NTV Mir, TVCI, Rossia 1, Istoria, Petersburg 5, REN TV, Zvezda, TNT și postul privat pro-Kremlin NTV.


"În prezent, realizăm monitorizarea atentă a posturilor ruse cu caracter informațional. Un tribunal administrativ de la Kiev a luat astăzi (marți) decizia de a interzice 15 posturi de televiziune ruse pe teritoriul Ucrainei", a anunțat directorul Consiliului Național al Audiovizualului din Ucraina, Iuri Artemenko.


Ministerul rus de Externe a denunțat această decizie, acuzând Kievul că încearcă să limiteze libertatea de exprimare, scrie Mediafax.


Comentează știrea

@Teodora
11 septembrie 2014
Ca musca-n lapte

Prima dovada a "seriozitatii" tale este neseriozitatea de care dai dovada.Esti plictisitoare.Nu poti fi serios cat timp folosesti abuziv un spatiu care nu este destinat reclamelor sau afacerilor personale.Sa nu mai pomenesti de legalitatea contractului cat timp esti prima care dai dovada ca nu-ti pasa de legalitate,de termenii si conditiile folosirii acestui spatiu.Ziarul te lasa pentru ca el castiga din click-uri.Si el este neserios.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2792 secunde