Primul raport după doborârea zborului MH17 în Ucraina: Avionul, lovit de mai multe proiectile

320
1
Primul raport după doborârea zborului MH17 în Ucraina: Avionul, lovit de mai multe proiectile - wreckageofmh17inasunflowerfieldd-1410252277.jpg

Articole recomandate

Primul raport al experților olandezi după doborârea zborului MH17 în estul Ucrainei arată că avionul cu 298 de oameni la bord, aparținând Malaysian Airlines, a fost lovit de mai multe proiectile.

Primul raport privind prăbușirea cursei MH17 în estul Ucrainei, la 17 iulie, arată că avionul malaysian a fost lovit de "numeroase obiecte" care "au străpuns avionul cu mare viteză", relatează BBC News Online, citat de Mediafax.

Kievul și Occidentul i-au acuzat pe separatiștii proruși că sunt responsabili de tragedie, iar Moscova și insurgenții acuză Kievul.

"Anchetăm asupra cauzelor accidentului și nu asupra responsabilităților", a subliniat Vernooij.

În urma catastrofei, cadavrele majorității victimelor au fost transportate în Olanda, pentru a fi identificate. Aproape 200 dintre ele au fost identificate.

Cutiile negre au fost analizate în Anglia, de către Biroul britanic de anchetă pentru accidente aeriene. Conducerea anchetei asupra cauzelor accidentului a fost încredințată Olandei, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Ștefan
11 septembrie 2014
operatori online

Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti CV si cerere de detalii la email :[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9983 secunde