Kievul și separatiștii se acuză din nou de ÎNCĂLCAREA armistițiului. Patru militari ucraineni au fost uciși

68
Kievul și separatiștii se acuză din nou de ÎNCĂLCAREA armistițiului. Patru militari ucraineni au fost uciși - 20140301rtr3fuyu-1410252589.jpg

Articole recomandate

Ministerul ucrainean al Apărării a acuzat din nou separatiștii proruși de încălcarea armistițiului în mai multe localități din estul Ucrainei, relatează agenția Ukrinform, în pagina electronică. Un reprezentant al Ministerului ucrainean al Apărării a anunțat, marți, că patru militari ucraineni au fost uciși.


Patru militari ucraineni au fost uciși în estul Ucrainei de la intrarea în vigoare, vineri, a armistițiului semnat de Kiev și separatiști proruși, a anunțat marți un reprezentant al Ministerului ucrainean al Apărării, relatează AFP.

Militarii ucraineni respectă în mod unilateral regimul de încetare a focului, care este încălcat de către separatiști, a denunțat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.


"Menționăm că luni, la ora 19.00, armistițiul era respectat doar de către armata ucraineană. Teroriștii (insurgenții proruși) continuau atacurile asupra pozițiilor noastre. Încălcări ale regimului de încetare a focului au fost înregistrate în localitățile: Nijnaia Krîmka, Avdeevka, Popasnaia, Nikișeno, Maiorsk, Kirovskoe și Fașevka", menționează Ministerul Apărării de la Kiev, scrie mediafax.ro,


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde