Sâmbătă, la Urziceni, Unirea - FC Farul 0-0

Au prins "Bursucul" în capcană

527

Articole de la același autor

Farul a scos un punct prețios pe terenul unei echipe care trage la Cupa UEFA. "Rechinii" nu l-au amenințat prea mult pe veteranul din poarta gazdelor, Stelea, dar au realizat iar un joc bun de deplasare. Remiza, prin care Urziceniul pierde teren către Europa, l-a adus în pragul unei crize de nervi pe tehnicianul Unirii, Dan Petrescu.

Meciul a început cu șutul pe poar-tă al lui Chico (min. 11), după care Unirea s-a aruncat în atac și a avut o perioadă în care a fost pericu-loasă, mai ales pe flancurile Farului, pe unde a avut câteva incursiuni și de unde au plecat câteva centrări, rămase însă fără rezultat.
"Rechinii" și-au revenit însă rapid și, bine dispuși în teren, harnici la mijloc și fără greșeli în apărare, au betonat jumătatea proprie, reușind să împiedice construcția Unirii. Astfel că gazdele nu au avut decât soluția fazelor fixe (min. 42 - cap Bilașco din careu, pe lângă) și a șuturilor de la distanță (min. 25 - C. Petre, aproape de vinclu), dar și a plonjoanelor în careu, pentru care Pădurețu s-a ales cu un galben de la Crăciunescu jr.
Pe margine, "Bursucul" Petrescu clocotea, agitându-se și dând din mâini mai ceva ca un polițist de la circulație, dar degeaba, elevii săi n-aveau succes.
O singură fază mai lucrată a reușit să rupă plasa întinsă în fața careului lui Curcă, în minutul 27, când pasa excelentă a lui Mara l-a găsit liber în careu pe Onofraș, într-o poziție suspectă de ofsaid însă, jucătorul gazdelor trăgând puțin pe lângă.
Farul a avut o răbufnire de orgoliu în atac în prelungirile primei părți, când, după un un - doi, Todoran a pătruns în careu și o a trimis o torpilă respinsă greu de Stelea.
După pauză, chinul Unirii a continuat, Farul nedându-i nicio șansă. Fiert pe margine, Dan Petrescu și-a schimbat oamenii de atac, dar în zadar, barajul "rechinilor" nu a avut nicio fisură. Ben Teekloh, poate la cel mai bun joc al său de când a venit la Farul, a jucat aproape fără greșeală. Lipsiți de idei și rupți bine de Farul între mijloc și atac, ialomițenii au apelat tot la șuturile de la distanță (Bordeanu - min. 62, Mara - min. 67) și doar Dănălache (min. 82) a avut un cap din careu.
Pe final, Unirea a asaltat disperată și a cerut un henț în careu, la Maxim, în prelungiri, dar nimic nu s-a mai schimbat, Farul obținând un egal, prin care speră în continuare să evite retrogradarea, în ciuda clasamentului strâns din subsol.

Unirea (antrenor, Dan Petrescu): Stelea - E. Nicu, Galamaz (cpt.), D. Munteanu, Bordeanu - C. Petre (min. 46, Cr. Constantin), Mara, Ricardo, Pădurețu - Onofraș (min. 63, B. Stancu), Bilașco (min. 77, Dănălache)

FC Farul (antrenor, Ion Marin): Curcă - Farmache, Barbu, Șchiopu (cpt.), Maxim - Băcilă, Voiculeț (min. 70, E. Nanu), Ben Teekloh, Todoran, M. Nae (min. 88, Gaston) - Chico (min. 79, Gosic)

Cartonașe galbene: Mara (min. 33), Pădurețu (min. 40), D. Munteanu (min. 74) / Curcă (min. 71), Chico (min. 75)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.836 secunde