Farul și-a depus candidatura pentru câștigarea "Arcadia Belek Cup"

540

Articole de la același autor

FC Farul a debutat enfanfare, sâmbătă, în turneul "Arcadia Belek Cup" din Turcia, surclasând cu 6-0 o echipă din Tadjikistan, Regar Tadaz. În prima repriză,
în urma unui atac criminal asupra lui Todoran, nervii au cedat, iar jucătorii celor două echipe s-au încăierat, incident în urma căruia Gaston și un adversar au fost eliminați.

"Rechinii" au trecut fără drept de apel de Regar Tadaz. Posesia, combinațiile, traseele de joc și contraatacul le-au ieșit de minune fariștilor, care, pe lângă cele șase goluri, au ratat și alte ocazii, Chico (min. 16), Gosic (min. 20), Farmache (min. 22), E. Nanu (min. 35, 47, 61), L. Mihai II (min. 80) și Gerlem (min. 80, bară).
Adversarii Farului nu au avut decât două șuturi pe poartă, primul în minutul 69, al doilea cu un minut înainte de final, și o ocazie mare în prelungiri.
S-au remarcat în schimb printr-un joc extrem de dur, care, coroborat nefericit cu arbitrajul "de județ" al unui cavaler "nevinovat", care nu a catadicsit să le dea cartonașe celor din Tadjikistan când a trebuit, a făcut ca jocul să explodeze în minutul 37, când o intrare criminală la Todoran i-a aruncat pe jucători într-o încăierare aproape de centrul terenului.
"Dinu a suferit un traumatism pe tibie, adver-sarul atacându-l cu talpa și prinzându-i pe pământ piciorul de sprijin. Nici apărătoarea nu a rezistat. Jucătorul nostru are urme adânci pe tegument", a fost primul verdict al doctorului Liviu Muja.
În urma meleului, Gaston și un fotbalist de la Regar Tadaz au primit cartonașul roșu, dar agresorul lui Todoran nu a fost nici măcar avertizat. "Când am văzut lovitura, primul gând m-a dus la Cosmin Mocanu, când a fost accidentat grav de Alexa", a spus și preparatorul fizic Gheorghe Avram.
Deși, în continuare, arbitrul a mai avut câteva decizii aiurea, exasperându-i pe fariști (antrenorul Ion Marin chiar a amenințat că retrage echipa de pe teren și părăsește competiția), iar lucrurile stăteau să degenereze din nou, pauza care a venit peste puțin timp a calmat spiritele, iar în partea a doua nu au mai fost probleme.
Probleme au avut însă cei din Tadjikistan, care au înghițit gol după gol, ca pelicanul. Dacă, în prima repriză, au marcat o singură dată, "rechinii" s-au dezlănțuit în partea a doua.

FC Farul - Regar Tadaz 6-0 (1-0)
Au marcat: E. Nanu (min. 32), Chico (min. 49), Băcilă (min. 53), Șchiopu (min. 57, din 11 m), Gerlem (min. 76), M. Nae (min. 82)

FC Farul (antrenor, Ion Marin): Vlas - Băcilă, Barbu, Șchiopu (min. 78, Gheară), Farmache - Pătrașcu (min. 78, L. Mihai II), Todoran (cpt.) (min. 43, Gerlem) - E. Nanu, Chico (min. 66, Ben Teekloh), Gaston - Gosic (min. 66, M. Nae)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9115 secunde