Concurs Farul așteaptă Gloria Buzău în efectiv complet

587

Articole de la același autor

Aproape toți "rechinii" care s-au confruntat, în ultimul timp, cu probleme medicale, au revenit, de ieri, la antrenamente normale. Singurul fotbalist cu alt regim de pregătire este atacantul Daniel Florea, care, împreună cu fundașul stânga Florin Maxim, va fi apt de joc după partida cu Gloria Buzău. Antrenorul farist Ion Marin
se va putea baza însă la confruntarea de vineri pe Gerlem, Băcilă, Voiculeț
și Gosic.

În urma problemei de la genunchi, Daniel Florea ("Gică Fentă") a efectuat un control medical și la București, la medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu.
Nici noua investigație (după cea de la Constanța) nu i-a dat tânărului atacant vești de natură a-l îngrijora mult, astfel că, de ieri, Fentă a pus capăt perioadei de pauză și speră ca, de săptămâna viitoare, să intre și la minge.
Ieri, Gerlem, Voiculeț, Gosic (care rataseră partidatest cu Delta Tulcea, de duminică), Băcilă, accidentat în timpul acelei confruntări, dar și Florin Maxim, absent de pe gazon o perioadă destul de lungă, au revenit la antrenament normal. Cu excepția lui Max, ceilalți vor fi apți de joc la meciul cu Gloria Buzău.
"Abia așteptam să pun din nou piciorul pe minge. Chiar și după atâta pauză, «varza» tot mă cunoaște bine", a declarat, pentru "Cuget Liber", Maxim.

Relații de joc sudate
Cosmin Băcilă a spus că partida cu Buzăul este capitală pentru Farul, un meci de șase puncte, care trebuie câștigat neapărat, "că doar nu ne-am pregătit și am alergat degeaba până acum".
"Nu contează că la Gloria au venit niște jucători de la Steaua, noi trebuie să batem oricum. Avem un lot cu care putem face față în Liga 1\", a mai spus Cosmin.
Mijlocașul la închidere Florin Pătrașcu este de părere că, la Farul, relațiile de joc s-au sudat mult în urma meciurilor de verificare din Turcia. Echipa este pregătită să înceapă jocurile oficiale cu o victorie.
"Întotdeauna, primul meci e cel mai important. Trebuie să trecem cu bine de el, pentru a avea o încredere și mai mare la meciurile următoare", a declarat Pătrașcu.

Oră de joc nepotrivită
Meciul cu Gloria Buzău începe la ora 19, una care nu este pe placul Farului. "Ne-am pregătit foarte bine în stagiile externe, dar, la revenirea la Constanța, am dat iar peste frig și terenuri înghețate. Sperăm să se mai încălzească până vineri. La ora 19, e foarte frig. Înțeleg că televiziunile aleg ora după interesele lor, contractele sunt contracte, dar trebuie ținut cont și de faptul că ne punem sănătatea în pericol jucând la asemenea ore și asemenea temperaturi. Pregătirea își pierde valoarea, iar investițiile nu se mai justifică", a spus Ion Marin, antrenorul principal al Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6784 secunde