Autorul atacului din Seattle s-a sinucis în fața poliției

309
Autorul atacului din Seattle s-a sinucis în fața poliției - politia-1338469230.jpg
Bărbatul care a ucis cinci persoane și a rănit o alta, miercuri, în Seattle (statul Washington, în nord-vestul Statelor Unite), s-a sinucis câteva ore mai târziu, în fața poliției, au anunțat autoritățile.

Presupusul autor al atacului din nordul orașului, suspectat că a ucis o femeie după o jumătate de oră pentru a-i fura mașina, a murit la spital miercuri seara, după ce și-a tras un glonț în cap în fața polițiștilor, au anunțat surse din poliție.

În jurul orei locale 11.00 (21.00 ora României), un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, identificat de Seattle Times ca Ian Stawicki, a intrat într-o cafenea situată în apropiere de Universitatea din Seattle, înarmat cu un pistol și a deschis focul asupra clienților, a anunțat poliția.

Suspectul, descris de poliție ca fiind "alb, foarte slab, cu părul șaten și ondulat", a fugit în urma atacului.

Două persoane au fost ucise pe loc și o alta a murit în cursul după-amiezii. Alte două persoane au fost grav rănite, iar una dintre ele "nu va supraviețui", a precizat poliția, în cursul serii.

v v v

La scurt timp după atac, în jurul orei 11.30, poliția a fost chemată în centrul orașului, unde o femeie tocmai fusese ucisă de un bărbat după o altercație într-o parcare, în apropierea primăriei. Bărbatul a fugit la volanul mașinii victimei, găsită abandonată după câteva ore. Într-o primă fază, nu s-a făcut nicio legătură între incidente.

Spre sfârșitul după-amiezii, poliția a anunțat că un bărbat care corespunde descrierii suspectului a fost reperat în vestul orașului și că, după ce a fost somat să se predea, a întors arma asupra lui și și-a tras un glonț în cap.

El a fost dus imediat la spital, unde a murit în cursul serii. Poliția a confirmat că acest bărbat este presupusul autor al atacului din cafenea și asasinul femeii din centrul orașului.

Poliția nu cunoaște pentru moment motivul atacului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde