Aviația israeliană a reluat bombardamentele asupra Fâșiei Gaza

89
Aviația israeliană a reluat bombardamentele asupra Fâșiei Gaza - atack-1405442246.jpg

Articole recomandate

viația israeliană a reluat marți după-amiază bombardamentele asupra Fâșiei Gaza, după un armistițiu de 6 ore, respins de mișcarea palestiniană Hamas, informează AFP. 
Mai multe atacuri aeriene au vizat enclava palestiniană, în special orașul Khan Younes, situat în sudul Fâșiei Gaza, și cartierul Zeitun, din estul orașului Gaza.
Cu câteva minute înaintea acestor raiduri, purtătorul de cuvânt al armatei, Peter Lerner, anunțase pe contul său de Twitter că bombardamentele vor fi reluate. 
"După șase ore de tiruri cu rachete asupra Israelului, forțele de apărare au reluat activitățile operaționale împotriva Hamas", a precizat acesta.
"După ce Hamas și Jihadul islamic au respins propunerea egipteană pentru un armistițiu și au lansat zeci de rachete asupra Israelului, premierul și ministrul Apărării au decis să acționeze ferm împotriva țintelor teroriste din Gaza", a declarat un oficial guvernamental israelian, sub protecția anonimatului.
Raidurile israeliene din teritoriul palestinian s-au soldat cu aproape 200 de morți și 1.300 de răniți în opt zile, majoritatea civili.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6547 secunde