Avioane de luptă și bombardiere cu rază lungă de acțiune, trimise în spațiul european! "Moscova a vrut să arate că este o mare putere"

203
1
Avioane de luptă și bombardiere cu rază lungă de acțiune, trimise în spațiul european!

Articole recomandate

Rusia a vrut să arate Occidentului că este "o mare putere" prin faptul că a trimis un număr neobișnuit de mare de avioane militare în spațiul aerian al Europei, a declarat luni comandantul suprem al forțelor NATO, generalul Philip Breedlove. Rușii, care și-au intensificat de un an activitatea aeriană în spațiul european, au trimis săptămâna trecută un număr neobișnuit de mare avioane militare în spațiul aerian al acestei regiuni.

"Ne trimit un mesaj. Mesajul este că sunt o mare putere", a declarat generalul Breedlove, precizând că Rusia caută să demonstreze că exercită o anumită influență asupra planurilor Alianței Nord-Atlantice în regiune.

NATO a anunțat miercuri că a efectuat mai multe intervenții aeriene de la începutul săptămânii trecute, implicând diverși membri ai Organizației, după ce a detectat o intensă activitate a aviației militare ruse în spațiul european, o activitate catalogată într-un comunicat drept "la scară mare" și "neobișnuită".


Între aeronavele rusești s-au aflat avioane de luptă, bombardiere cu rază lungă de acțiune și avioane de aprovizionare cu carburant, scrie mediafax.ro


Comentează știrea

ADI
6 noiembrie 2014
OPORTUNITATE

OPORTUNITATE! Cei ce doresc sa castige un ban in plus pot accesa linkul si apoi sa urmeze instructiunile: http://JobandPay.com/?id=259427

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2762 secunde