BREXIT. "Nu se organizează alt referendum dacă rezultatul este strâns"

130
BREXIT.

Articole recomandate

Marea Britanie nu va organiza alt referendum pe tema apartenenței la Uniunea Europeană dacă rezultatul plebiscitului din 23 iunie va fi strâns, afirmă premierul David Cameron, citat de site-ul agenției Reuters.

Cu doar cinci săptămâni înaintea referendumului, sondajele de opinie oferă cifre contradictorii despre rezultat, indicând că ar putea fi foarte strâns.

Nigel Farage, liderul formațiunii eurosceptice Partidul Independenței Marii Britanii (UKIP), a declarat că, dacă rezultatul va fi strâns, dezbaterea va continua la infinit.

"Dacă tabăra favorabilă rămânerii în UE va câștiga cu două-treimi la o treime, se va termina", a spus Farage, citat de publicația Daily Mirror.

Rugat să comenteze, premierul David Cameron a declarat că tabăra favorabilă ieșirii Marii Britanii din UE pare să se îndrepte spre o înfrângere.

"Cred că, dacă oamenii încep să vorbească despre un nou referendum înaintea primului, acest lucru demonstrează clar că pierd argumentația. Un referendum este un referendum, se organizează o dată pe generație, este o oportunitate de o viață. Nu vom avea referendum după referendum", a spus Cameron.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2887 secunde