Ca-n filme! S-a trezit în cont cu aproape 400.000 de euro

364
Ca-n filme! S-a trezit în cont cu aproape 400.000 de euro - bani-1652888236.jpg

Articole de la același autor

Un japonez care a cheltuit în cazinouri online o alocaţie COVID-19 în valoare de 46,3 milioane de yeni (338.000 de euro), pe care a primit-o în urma unei erori a autorităţilor nipone, a decis să ramburseze „puţin câte puţin” banii statului, potrivit Realitatea.net


Îmi pare cu adevărat rău că i-am cheltuit pe toţi", a declarat bărbatul, originar din comuna Abu din vestul Japoniei, potrivit avocatului său, care a precizat că acuzatul a pierdut banii la jocuri de noroc.

Suma de 46,3 milioane de yeni (338.000 de euro) i-a fost transferată luna trecută în urma unei confuzii făcute de oficialii locali care organizau un program de distribuire a ajutoarelor financiare oferite de statul nipon unui număr de 463 de familii cu venituri mici afectate de pandemia de COVID-19.

Identitatea beneficiarului de 24 de ani care a încasat banii nu a fost dezvăluită. Pe 11 mai, municipalitatea locală a anunţat că va solicita deschiderea unor cercetări judiciare împotriva lui, după refuzul repetat al tânărului de a restitui suma încasată.

În prezent, bărbatul a decis în cele din urmă "să predea banii, însă acest lucru trebuie făcut puţin câte puţin", a declarat avocatul tânărului, citându-l pe clientul său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde