Candidat surpriză la președinția SUA

117
Candidat surpriză  la președinția SUA - candidatsurprizasua-1453644863.jpg

Articole recomandate

Magnatul Michael Bloomberg, proprietarul unui trust media și fost primar al orașului New York, le-a cerut consilierilor să elaboreze un plan pentru eventuala sa candidatură, ca independent, la funcția de președinte al Statelor Unite, informează cotidianul The New York Times.

Consilierii omului de afaceri, a șaptea cea mai bogată persoană din Statele Unite și a 13-a din lume, au declarat că Bloomberg este încurajat să candideze în contextul în care în tabăra republicană domină Donald Trump, iar în cea democrată se observă o ascensiune a lui Bernie Sanders, care se pare că o va depăși pe Hillary Clinton.

Michael Bloomberg, care are o avere estimată la 41 de miliarde de dolari, s-a gândit și în trecut să candideze la funcția de președinte al SUA ca independent, dar a ajuns mereu la concluzia că nu putea câștiga.

Ținând cont de situația politică înaintea scrutinului din 2016, Bloomberg este încrezător că ar avea o șansă.

Michael Bloomberg, în vârstă de 73 de ani, a făcut pași concreți spre lansarea campaniei electorale, indicându-le prietenilor și consilierilor că ar vrea să aloce un miliard de dolari din fonduri proprii în acest scop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Actual : În alertă! Virusul Zika face ravagii
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Actual : DECIZIE ISTORICĂ ÎN ARMATĂ
Pagina a fost generata in 0.5018 secunde