Dezbaterea Joe Biden - Paul Ryan / Sondaj CNN

Candidatul republican la vicepreședinția SUA, considerat învingător

178
Candidatul republican la vicepreședinția SUA, considerat învingător - joesipaul-1350052634.jpg
Un sondaj realizat de CNN în rândul persoanelor care au urmărit dezbaterea de joi seară, dintre republicanul Paul Ryan și vicepreședintele democrat Joe Biden, arată că 48 la sută dintre respondenți îl consideră câștigător pe Ryan și 44 la sută pe Biden.


Diferența dintre cei doi candidați, Paul Ryan și Joe Biden, se înscrie în marja de eroare a sondajului, de cinci puncte, potrivit CNN.

Un sondaj efectuat imediat după prima dezbatere prezidențială arăta o victorie mult mai decisivă pentru Mitt Romney. Astfel, 67 la sută dintre cei care au urmărit dezbaterea au declarat că republicanul a câștigat disputa televizată, față de 25 la sută care au declarat că victoria îi aparține președintelui Barack Obama.

Dezbaterea între coechipierii lui Barack Obama și Mitt Romney, Joe Biden și Paul Ryan, a început joi printr-un schimb de replici tensionat cu privire la responsabilitățile administrației în atacul asupra consulatului de la Benghazi, în Libia.

"Vom rezolva problema până la capăt și oriunde ne vor duce faptele, oricare ar fi ele, le vom împărtăși cu americanii, deoarece orica-re ar fi greșelile care au fost făcute, acestea nu se vor repeta", a declarat Joe Biden în deschiderea dezbaterii din Danville, Kentucky (centru-est).

Paul Ryan, în vârstă de 42 de ani, a răspuns că i-a "luat două săptămâni președintelui să recunoască că a fost vorba de un atac terorist" și a reproșat administrației că și-a schimbat versiunea cu privire la scenariul atacului, atribuit inițial unui protest spontan față de un film islamofob publicat pe Internet.

"Nu ar fi trebuit să avem un deta-șament militar care să protejeze ambasada noastră de la Benghazi?", a adăugat Ryan apreciind că recentele atacuri antiamericane din lumea arabă arată că "atunci când lăsăm impresia de slăbiciune, inamicii sunt mai înclinați să ne testeze".

La 11 septembrie, ambasadorul Christopher Stevens și trei com-patrioți ai săi au fost uciși într-un atac asupra consulatului comis de islamiști puternic înarmați, un asalt care este subiectul unei anchete a administrației și a Congresului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Actual : Epidemie  de meningită în SUA
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Actual : Cine a câștigat alegerile din Georgia
Pagina a fost generata in 0.282 secunde