Cântărețul George Michael a murit la 53 de ani

1312
Cântărețul George Michael a murit la 53 de ani - georgemichael-1482740430.jpg

Articole recomandate

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, luni după-amiază, în casa lui din Oxfordshire. 


"Cu mare tristețe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a murit în pace în casa sa, de Crăciun", a anunțat duminică agentul artistului, într-un comunicat citat de DPA.

Poliția a declarat că Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliția a anunțat că nu au existat circumstanțe suspecte.

Starul pop britanic, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care s-a întins pe aproape patru decenii, primul său album solo "Faith", din 1987, fiind vândut în 20 de milioane de discuri și ocupând prima poziție în topuri, notează și AFP, care amintește și de succese ale artistului precum "Faith" sau 'Careless Whisper'.

Faima sa a crescut ca membru al duo-ului Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale 'Club Tropicana' și 'Last Christmas.'

În 2011, George Michael și-a amânat o serie de concerte după ce a fost spitalizat de urgență din cauza unei pneumonii severe.

După ce a fost tratat într-o clinică din Viena, artistul, extrem de emoționat, a susținut o conferință de presă în fața reședinței sale din Londra în care le-a mulțumit medicilor vienezi și a spus că afecțiunea lui a fost una deosebit de gravă, iar el a fost la un pas de a-și pierde viața.

Medicii din Viena au fost nevoiți să efectueze o traheotomie pentru a-i menține libere căile respiratorii, în perioada de câteva zile pe parcursul căreia George Michael s-a aflat în comă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0779 secunde