Casa Albă, sub presiune pentru a acționa după presupusa folosire de arme chimice în Siria

66
Casa Albă,  sub presiune  pentru a acționa după presupusa folosire de arme chimice în Siria - armechimicesiria-1377266236.jpg

Articole recomandate

Casa Albă se află din nou sub presiunea presei și a parlamentarilor pentru a da explicații după presupusa utilizare de arme chimice de către regimul sirian, relatează AFP. 

Fotografiile cadavrelor unor copii furnizate de opoziția siriană, care ar fi fost uciși de arme chimice, au apărut, joi, în trei mari publicații americane - New York Times, Washington Post și Wall Street Journal. În acest context, senatorul republican John McCain, candidat la prezidențialele din 2008 împotriva lui Barack Obama, a acuzat administrația democrată de "pasivitate" în fața războiului civil din Siria, prin care îi dă implicit undă verde președintelui Bashar al-Assad pentru a folosi arme chimice împotriva poporului său.

În ceea ce-l privește, purtătorul de cuvânt adjunct al Casei Albe, Josh Earnest, a exprimat oroarea administrației sale în fața imaginilor cu cadavrele unor copii. Totuși, el a repetat ceea ce a cerut și miercuri, adică un "acces imediat" al unei echipe a Națiunilor Unite deja aflată în Siria pentru a ancheta acest ultim presupus atac chimic, informează Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6809 secunde