Caz ȘOCANT. Mamă îndurerată de moartea fiului ei, taxată cu 200 de euro. Motivul este halucinant

877
Caz ȘOCANT. Mamă îndurerată de moartea fiului ei, taxată cu 200 de euro. Motivul este halucinant - baiat-1695128918.jpg

Articole de la același autor

O mamă îndurerată a fost taxată cu 200 de euro pentru „eliminarea deșeurilor” apărute în urma unui accident rutier grav în care fiul său şi-a pierdut viaţa.


Davide Pavan, în vârstă de 17 ani, mergea cu scuterul în Paese, Italia, când ar fi fost lovit și ucis de ofițerul de poliție Samuel Seno, pe data de 8 mai 2022.


Seno a fost arestat la domiciliu în Paese și așteaptă să înceapă procesul. Se pare că el încearcă să cadă la o înțelegere familia victimei, pentru a evita închisoarea.
Acum, părinții adolescentului mort au dezvăluit că au primit o informare conform căreia trebuie să achite 157 de lire sterline pentru că s-a curățat sângele lui Davide de pe trotuarul pe care a murit.


„La început am crezut că a fost o greșeală. Sau o glumă proastă”, au spus părinții adolescentului.
Le-a fost trimisă factura pentru a acoperi costurile „eliminării deșeurilor și a dezinfectanţilor folosiţi pentru urmele lăsate pe asfalt” – sângele lui Davide.


„Am primit o notificare prin care ne avertizau că fiarele scuterului au fost ridicate şi că trebuie să le ridicăm imediat, în caz contrar, ar trebui să plătim o penalitate pentru fiecare zi de întârziere”, adaugă Barbara, mama băiatului, citată de The Sun.


Barbara a spus că legea este „prea blândă” pentru cei care provoacă accidente mortale, iar amenda a făcut familia să se simtă „abandonată”.
Ea a adăugat: „Poate, mai devreme sau mai târziu, și el (Seno) va deveni tată. În acel moment, uitându-se la fiul său, va înțelege în sfârșit ce mi-a luat. Și atunci, da, voi găsi puterea să-l iert”.


Înainte de accident, polițistul Seno ar fi mers la o petrecere pentru a marca retragerea sa de la rugby și ar fi consumat alcool înainte de a ieși la drum și de a-l ucide pe Davide.


Seno ar fi condus cu 50 de km/h într-o zonă de 30 de km/h când l-ar fi lovit pe Davide, potrivit presei locale.
În prezent, el se confruntă cu acuzații de ucidere, conducere în stare de ebrietate și conducere pe partea greșită a drumului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6125 secunde