Ce au PĂȚIT tinerele austriece care s-au alăturat jihadiștilor de la ISIS

324
1
Ce au PĂȚIT tinerele austriece care s-au alăturat jihadiștilor de la ISIS - tinere-1413055124.jpg

Articole recomandate

Două adolescente din Austria au fugit de acasă pentru a se alătura jihadiștilor, în Siria. Speriate, ele vor acum să se întoarcă înapoi în țară.


Samra Kesinovic, de 17 ani, și Sabina Selimovic, de 15 ani, le-au lăsat părinților un bilet în care le-au spus că pleacă în Siria pentru a se alătura lui Allah și pentru a muri în numele lui. Tinerele, fiice ale unor imigranți din Bosnia, au ajuns în Siria, unde se presupune că s-ar fi căsătorit că doi combatanți, iar acum sunt însărcinate.

Autotritățile austriece au declarat că paginile de Facebook ale adolescentelor ar fi fost preluate de jihadiști, care postează mesaje false în numele lor, despre sitlul de viață islamist, în încercarea de a convinge alți tineri să li se alăture. scrie The Mirror. Serviciile secrete din Austria au relatat că cele două victime au reușit să intre în legătură cu familiile lor, cărora le-au spus că nu mai suportă și vor să se întoarcă acasă, scrie evz.ro.

Comentează știrea

florin37
12 octombrie 2014
Oferta urgenta de locuri de munca!

Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.55 secunde