Cei care au centrală de apartament trebuie să facă asta! Costurile la încălzire se vor reduce

328
Cei care au centrală de apartament trebuie să facă asta! Costurile la încălzire se vor reduce - centrale-1665927430.jpg

Articole de la același autor

Toți cei care au centrale de apartament trebuie să facă asta! Specialiștii aduc informații importante pentru cei care au centrale de apartament. Ei au dezvăluit cum putem face să avem facturi mai mici, dar să nu suferim de frig în sezonul rece.


Iată la ce trebuie să fim atenți!

Prețurile la încălzire au luat-o razna, nu doar în România, ci în toată Europa, iar oamenii nu mai știu ce scheme să facă pentru a plăti mai puțin, dar a avea, totuși, cald în casă.

Specialiștii au dezvăluit care este temperatura ideală la care putem seta centralele termice.

Unul dintre aceștia a explicat pentru The Mirror cum se pot schimba setările centralei, astfel încât să putem economisi astfel sume considerabile la facturile de încălzire.

Oamenii trebuie să se gândească în primul rând la termostate. Expertul citat de tabloidul britanic spune că există trei comenzi ale termostatului la care ar trebui să ne uităm. Mai întâi este termostatul care se află, de obicei, în holul casei. Mulți oameni nu au pornit încă centrala. Majoritatea englezilor își pornesc încălzirea în săptămâna care începe pe 24 octombrie, așa că sfaturile prind bine în această perioadă. În plus, din cauza creșterii costurilor la energie, tot mai mulți oameni sunt reticenți în a da drumul la centrală, în încercarea de a economisi bani.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2774 secunde