Cine a comis atentatul din ianuarie, de la Banca CIB din Budapesta

143
Cine a comis atentatul din ianuarie, de la Banca CIB din Budapesta - cine-1390921641.jpg

Articole recomandate

O organizație necunoscută, "Orsereg", a revendicat atentatul comis pe 13 ianuarie, la Budapesta, împotriva unei bănci, a anunțat poliția ungară. 
"Poliția recunoaște existența unei scrisori de revendicare, dar nu divulgă vreo informație despre conținutul acesteia și despre acțiunile sale în legătură cu scrisoarea, pentru moment", a anunțat poliția națională (ORFK), într-un comu-nicat. 
Fațada unei bănci de la Budapesta a fost distrusă pe 13 ianuarie, de explozia unei bombe, care nu s-a soldat cu victime. 
Explozia a demolat în întregime fațada unei sucursale a Băncii CIB (filială a grupului bancar italian Intesa SanPaolo). Deflagrația a fost provo-cată de o bombă, potrivit autorităților ungare. 
Un bărbat care circula pe o motocicletă ar fi depus un pachet în fața clădirii, cu puțin timp înainte de explozie, potrivit unor persoane care locuiesc în apropierea băncii, citate de presă. 
În opinia unor experți, acest atentat ar putea reprezenta un mesaj adresat băncilor, criticate pentru creșterea valorii rambursărilor lunare ale creditelor acordate în valută, în special în franci elvețieni, la mijlocul anilor 2000. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Actual : Atentat cu bombă la Cairo
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Actual : Atentat cu bombă la Atena
Pagina a fost generata in 1.0885 secunde