Cine este românca dată dispărută și găsită moartă, în Nepal

347
Cine este românca dată dispărută și găsită moartă, în Nepal - romancanepal-1469446802.jpg

Articole recomandate

UPDATE via libertatea.ro:


Adina Monica Popescu, 26 de ani, tânăra dispărută în Nepal, ar fi fost găsită moartă într-un râu. Au început deja demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Fata practica orientare turistică, fiind legitimată la CS UNEFS Bucuresti!


XXX


Adina Monica Popescu, tânăra româncă dată dispărută pe un traseu montan din Nepal, a fost găsită moartă. Anunțul tragic a fost făcut chiar de prietenii tinerei în vârstă de 26 de ani, pe site-ul pe care îl creaseră inițial pentru a aduna fonduri destinate căutării Adinei.

"Echipa de salvare a găsit trupul neînsuflețit al Adinei pe marginea unui râu. A fost surprinsă de o aluncare de teren și nu a supraviețuit. (...) Vă mulțumim tuturor pentru sprijin. Acum facem tot ce putem pentru a o aduce pe Adina în România și pentru a-i ajuta familia. (...) Toate donațiile făcute până acum vor fi destinate aducerii trupului neînsuflețit în țară și sprijinirii familiei", se precizează pe respectivul portal.

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în zona Chomrong din Nepal. Fata călătorea singură, potrivit prietenilor, iar de pe 16 iulie, nimeni nu mai știa nimic de ea.

"Conform ultimelor informații obținute de la apropiați, pe traseul pe care s-ar fi deplasat cetățeana română dispărută a fost găsită o persoană decedată, misiunea diplomatică fiind în așteptarea confirmării oficiale a autorităților referitor la identitatea acesteia. Ambasada României la New Delhi menține legătura cu apropiații cetățenei române decedate și autoritățile locale competente, fiind pregătită să acorde asistență consulară de specialitate în sensul îndeplinirii formalităților necesare repatrierii trupului neînsuflețit", a precizat MAE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Mai 2015
Stire din Actual : Replică a cutremurului din Nepal
Pagina a fost generata in 0.5572 secunde