Concurs Consilierii PD-L din Eforie au intrat în greva foamei

290

Articole de la același autor

După ce, la începutul acestei săptămâni, consilierii și membrii PD-L Eforie, dar și simpatizanți ai partidului, au pichetat sediul Prefecturii Constanța, doi dintre ei au intrat, în cursul zilei de ieri, în greva foamei. Motivul demersului este, potrivit fostului candidat la Primăria Eforie, democrat-liberalul Gigi Chiru, faptul că, la ultima ședință de Consiliu Local, consilierii PD-L nu au fost convocați. Aleșii locali PD-L contestă atât legalitatea ședinței de CL, cât și desemnarea noului viceprimar, liberalul Șerban Robert Nicolae.
Astfel, ca urmare a câtorva runde de discuții cu subprefectul Cosmin Andrei, dar și cu prefectul Dănuț Culețu, negocieri care, se pare, nu au dus la niciun consens, protestatarii au intrat, ieri, în greva foamei. Conform explicațiilor lui Gigi Chiru este vorba despre Maria Olteanu și despre Adrian Comolie, în vârstă de 71 de ani. Pentru că acestora doi li s-a făcut rău, o ambulanță s-a deplasat ieri la fața locului, pentru a oferi îngrijiri medicale.
Situația era aceeași și în cursul după amiezii de ieri, atunci când, potrivit lui Chiru, consilierii PD-L făceau eforturi pentru a-i convinge pe cei doi să iasă din greva foamei. "Suntem îngrijorați nu atât pentru răspunsul pe care prefectul ar trebui să ni-l dea, așa cum a promis, mâine (n.r.-azi), ci pentru starea de sănătate a celor doi. Noi le oferim toate lucrurile de care au nevoie, și mă gândesc să le punem la dispoziție inclusiv pături, un cort, însă cel mai important ar fi ca, din cauza stării de sănătate precare, să renunțe", a ținut să menționeze el.
În altă ordine de idei, în cazul în care proiectele aprobate în ședința de CL din 18 iulie nu vor fi anulate, aleșii locali PD-L sunt deciși să își continue protestul. "Nu am nici cea mai vagă idee despre ce ni se va răspunde, dar cu siguranță vom picheta și sediul guvernului dacă situația asta nu se va soluționa cât de curând", a subliniat Chiru.
De cealaltă parte, reprezentantul guvernului în teritoriu, Dănuț Culețu, a declarat: "Probabil că mâine dimineață le voi da copiile după hotărârile adoptate în ultima ședință de CL, așa cum le-am promis. Este însă posibil să le ofer și un punct de vedere al Direcției Juridice din cadrul Ministerului Internelor și Reformei Administrative", a declarat prefectul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6589 secunde