Criminalul din San Francisco este un coreean

370
Criminalul din San Francisco este un coreean - sua-1333466120.jpg

Presupusul autor al atacului armat soldat, luni, la un colegiu privat din apropiere de San Francisco, cu șapte morți și trei răniți, este un cetățean coreean în vârstă de 43 de ani, a anunțat poliția locală, citată de AFP.

În cursul unui briefing de presă, Howard Jordan, șeful poliției din Oakland, o suburbie dens populată situată la est de San Francisco, a precizat că suspectul, One Goh, s-a predat autorităților din orașul vecin Alameda după atacul comis.
"Suspectul, care pare a fi un locuitor din Oakland, s-a predat ofițerilor de poliție din Alameda în orașul lor", a spus Jordan. "Este un cetățean coreean", a adăugat el, fără să precizeze dacă este originar din Coreea de Nord sau de Sud.
Presupusul criminal a părăsit colegiul Oikos înainte ca poliția să ajungă în campus, puțin după ora locală 10.30 (17.30 GMT).
În total, zece persoane au fost împușcate. Cinci au fost declarate decedate la fața locului, iar alte două au murit la spital.
Mai multe persoane au fost găsite ascunse în sălile de clasă ale colegiului frecventat în mare parte de studenți ai comunității catolice sud-coreene. One Goh a fost arestat la circa opt kilometri de colegiu, în apropierea unui supermarket, potrivit presei locale. Postul de televiziune CNN a informat că el le-a spus personalului și clienților din magazin
că tocmai a comis un atac armat.
"A luat mașina uneia dintre victime, a mers până la Alameda și acolo s-a predat", a precizat Jordan, descriind scena crimei ca fiind "deosebit de sângeroasă".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3873 secunde