Concurs Cu cortul la mare

2180

Articole de la același autor

Au renunțat la confortul din pensiuni și hoteluri și au ales să doarmă la câțiva metri de mare, într-un cort. Este vorba despre turiștii din campingul din stațiunea Mamaia. Spun că nu îi interesează că nu stau într-o unitate de cazare clasificată cu multe stele. Pentru ei este foarte important să fie cât mai aproape de natură.

Luminița și Gheorghe Pătru, din județul Olt, vin de opt ani la mare cu cortul. N-ar da pentru nimic în lume o ieșire de acest gen pe cazarea într-un hotel luxos.
"Ne place mai mult cu cortul, pentru că ne simțim mai aproape de natură, de apă. Nu ne e greu deloc. E excelent. Recomand tuturor să vină cu cortul", ne spune Luminița Pătru. Turiștii au o singură nemulțumire - noaptea sunt deranjați de muzica dată la maximum de cluburile din stațiune. "Ne deranjează foarte tare. Ar trebui să fie luată o măsură, pentru că nu există nicio limită. Nici măcar nu au o muzică variată – au același ritm, de fapt, aceleași bubuituri", se plâng cei doi soți.
Campingul din partea de nord a stațiunii Mamaia este aproape plin. Turiștii trebuie să scoată din buzunar 16 lei de persoană, 11 lei pentru energia electrică și alți 11 lei pentru mașină. În camping, au apă caldă la dușurile special amenajate.
"A fost primul an în camping. Suntem de șase zile aici și chiar a fost frumos. Ne-am descurcat foarte bine. Oricum, noi asta am vrut de la vacanța noastră, să stăm cât mai mult în mijlocul naturii", ne povesteșe o altă turistă, tot din județul Olt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0369 secunde