Cu tancul rusesc la furat în Ucraina

275
Cu tancul rusesc la furat în Ucraina - tanc-1654091274.jpg

Articole de la același autor

O refugiată ucraineană care în prezent se află în Regatul Unit spune că și-a recunoscut mai multe lucruri din casă pe un tanc rusesc surprins într-o fotografie făcută la sfârșitul lunii trecute, potrivit Antena3.ro


Alina Koreniuc și fiicele sale, Kristina și Olga, au părăsit țara la începutul lunii aprilie și trăiesc momentan în casa unui cuplu britanic din Nottinghamshire, care a aplicat la schema guvernului de la Londra pentru refugiați ucraineni.

Înainte de război, familia Koreniuc trăia în Popasna, o localitate unde rușii au prelut controlul din data de 8 mai.

Koreniuc menționează că fotografia a fost văzută inițial de soțul său, care a întrebat-o dacă nu sesizează ceva ciudat la imaginea respectivă.


Cu tancul la furat: boiler, lenjerie de pat, față de masă și alte bunuri, ascunse

Alături de boiler, pe tanc se mai aflau o față de masă, lenjerii de pat Disney pe care soții Koreniuk le cumpăraseră pentru copii și o pătură roșie.

Alina Koreniuk, care este polițistă și a lucrat ca psiholog pentru copii, suspectează că pătura acoperea alte bunuri furate din casa familiei: probabil un televizor sau alte echipamente electrocasnice, rămase în locuință.

Ea spune că nu a fost surprinsă de incident.

"Ne așteptam să fie jefuite case din Popasna, ni s-a spus de multe ori despre asta. Reacția noastră a fost că 'ce n-au reușit să distrugă, or să fure'", declară ea, citată de BBC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5636 secunde