Cum îl descriu fostele iubite pe Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca

1442
Cum îl descriu fostele iubite pe Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca - criminal-1653581725.jpg

Articole de la același autor

Ferenc Bone este căutat atât în România cât şi în spaţiul Uniunii Europene. Este o persoană deosebit de periculoasă, spun femeile cu care a avut relaţii. Fiecare legătură amoroasă începea ca-n filme şi se termina cu bătăi crunte.


Beata Molnar a vrut să-i dea o şansă, atunci când a fost prevenită să nu dea curs avansurilor sale.

Un actor şi fost profesor asistent la Universitatea Sapientia. Un bărbat în vârstă de 43 de ani cu un CV impresionant. Pasionat de cultură, de artă şi cu un doctorat la Budapesta.

Firea sensibilă era însă doar o faţadă. După ce îi cădeau în plasă, Ferenc îşi arăta adevărata faţă. Aşa s-a întâmplat cu o tânără din Zarand. În vara lui tânăra 2020 a fost bătută de actor până a fost băgată în spital.


Asta i-a adus şi o condamnare cu suspendare de un an şi 3 luni dar şi desfacerea contractului de la universitate. La proces, fata a dus în faţa judecătorului declaraţiile scrise ale unor foste iubite. 3 la număr şi toate au descris relaţii de coşmar cu Bone.

O jurnalistă din Cluj a reconstituit câteva declarații ale fostelor iubite ale individului. A vrut să tragă un semnal de alarmă şi să le prevină pe viitoarele victime. A făcut un material amplu despre Bone. Le-a adunat pe toate fostele iubite şi a strâns de la ele mărturii de neimaginat.

"Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit", mărturisea una dintre tinere.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5448 secunde