CRIMINAL ÎN LIBERTATE! Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea bărbatului suspectat de OMOR

292
CRIMINAL ÎN LIBERTATE! Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea bărbatului suspectat de OMOR - sotriile-1569752363.jpg

Articole recomandate

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea bărbatului bănuit că și-ar fi ucis iubita în localitatea Șotriile, județul Prahova.

"Față de Laurențiu Marin, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună", precizează IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, acesta ar avea 1,70-1,75 m înălțime, păr negru, constituție atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidași de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, la orele 16:08, prin apelul 112 s-a sesizat faptul că pe raza comunei Șotriile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuință.

La fața locului a fost găsit cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului, menționează sursa amintită.

"Au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenați și jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite", precizează IPJ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4799 secunde