Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii

379
2
Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii - dani-1665677501.jpg
Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Manelistul a lăsat în urmă problemele cu legea și s-a dus la pensat, apoi a postat un un clip pe Instagram, cu mesajul „Ne facem frumoși! Mâine avem filmare!”, potrivit RomâniaTV

Dani Mocanu nu este la prima aroganţă de acest gen! În luna august a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. Pentru că atunci a împlinit 30 de ani, a ieşit până la poarta curţii sale, unde a făcut un live pe TikTok chiar în faţa poliţiştilor!


De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. La sfârşitul anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit, alegândz-se cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.


Comentează știrea

C-tin
13 octombrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Cu judecătorii actuali din Rromanica nimic nu trebuie sa mire !! Asasin in serie eliberat din închisoare și angajat la stat (victimele nu au drepturi) arata "gustitia" din Rromania.

Cu dedicatie: Fara de Creier
13 octombrie 2022
Scarbosenia umana

O singura dedicatie pe intuneric, e suficient. Poza de speriat gandaci ... bine ca nu vede UE ca plateau la greu drepturi de autor pt. Sperietoarea de Tabachisti. Tot mai bine la manuta iti faci propriile delicatese, cu tutun ales si cafea buna.

Pagina a fost generata in 2.4769 secunde