Pedeapsa definitivă primită de manelistul Dani Mocanu pentru incitare la ură împotriva femeilor

445
Pedeapsa definitivă primită de manelistul Dani Mocanu pentru incitare la ură împotriva femeilor - dani-1650703741.jpg

Articole de la același autor

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au dat la finalul acestei săptămâni verdictul definitiv în procesul în care manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată acum doi ani, fiind acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul YouTube, în care incita la ură împotriva femeilor.


Potrivit Antena3.ro magistraţii Curţii de Apel Piteşti au dat la finalul acestei săptămâni verdictul definitiv în procesul în care manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată acum doi ani, fiind acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul YouTube, în care incita la ură împotriva femeilor.


Videoclipul, interzis pe YouTube

Între timp procurorii au cerut instanţei să se renunţe la executarea pedepsei de 6 luni, motivând faptul că expirase perioada de supraveghere cu aproximativ o lună înainte de difuzarea videoclipului.

Lui Dani Mocanu îi va fi confiscată suma de 34.136 dolari, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului. Tot prin sentinţa definitivă a Curţii de Apel Piteşti, platforma YouTube este obligată să retragă videoclipul lui Dani Mocanu, precum şi toate videoclipurile conexe.

Dani Mocanu a fost de asemenea obligat să plătească suma de 6.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 5000 lei reprezintă cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4792 secunde