DEZASTRU NATURAL! Cel puțin 250 de persoane au murit din cauza alunecărilor de teren

67
DEZASTRU NATURAL! Cel puțin 250 de persoane au murit din cauza alunecărilor de teren - 84084003x2700x46788544500-1491119653.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 250 persoane au murit în sud-vestul Columbiei din cauza unor alunecări de teren, a declarat președintele Juan Manuel Santos, citat de BBC News online. Bilanțul ar putea crește.


Ploi abundente care au durat mai multe ore în cursul nopții au făcut ca râurile să iasă din matcă, inundând cu noroi mai multe case din provincia Putumayo, notează ZF.ro.

Mai multe persoane sunt date dispărute. Un militar a spus că principalul spital din zonă depune eforturi mari pentru a trata victimele.

Juan Manuel Santos, care s-a deplasat în regiunea afectată, a spus că militarii au fost trimși la fața locului ca parte a răspunsului național în caz de urgență.

Jose Antonio Castro, primarul capitalei provinciale Mocoa, a declarat pentru postul de radio Caracol că orașul este "total izolat", fără electricitate și apă.

Alunecările de teren au fost cauzate de creșterea nivelului râului Mocoa și a trei dintre afluenții săi, a declarat pentru AFP un reprezentant al Unității Națioanale de Gestionare a Riscului în caz de Dezastre.

Serviciile de salvare au anunțat că 17 regiuni învecinate au fost afectate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1273 secunde