DEZVĂLUIRI TERIBILE DESPRE AVIONUL PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA

290
1
DEZVĂLUIRI TERIBILE DESPRE AVIONUL PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA - accident16d0741e070cc580-1427356496.jpg

Articole recomandate

Unul din cei doi piloți ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prăbușit în Alpii francezi a părăsit cockpitul și nu a mai putut reveni, potrivit înregistrărilor sonore recuperate de anchetatori, a făcut cunoscut joi o sursă apropiată anchetei, citată de AFP.


"La începutul zborului, se aude cum echipajul vorbește normal, apoi se aude zgomotul unuia din scaune care este împins înapoi, o ușă care se deschide și se închide, zgomote care arată că cineva bate în ușă și apoi nu mai este nicio conversație până în momentul prăbușirii", a menționat această sursă care a cunoaște conținutul înregistrărilor și a confirmat o informație publicată de jurnalul american New York Times.

Cei doi piloți vorbeau în germană. La sfârșitul zborului, alarma care indică apropierea de sol izbucnește, a adăugat aceeași sursă, fără să fie în măsură să precizeze dacă este vorba de comandantul de zbor ori copilotul cel care a părăsit cockpitul.

O altă sursă apropiată dosarului a dezvăluit AFP că copilotul a intrat "recent în compania" germană Germawings (filială a Lufthansa), "la sfârșitul lui 2013, cu câteva sute de ore de zbor la activ",scrie Agerpres.


Unul dintre marile semne de întrebare rămâne de ce piloții nu au comunicat cu turnul de control în momentul în care aeronava și-a început neobișnuita coborâre. Una dintre ipotezele vehiculate de specialiști este că piloții ar fi fost în imposibilitate de a reacționa din cauza unui eveniment brusc, cum ar fi un incendiu sau o depresurizare, care să-i fi lăsat pe piloți fără oxigen. Toate cabinele sunt dotate cu măști de oxigen, dar piloții trebuie mai întâi să-și dea seama că a avut loc o depresurizare. Dacă problema nu este depistată la timp, poate interveni o pierdere de conștiență.


Comentează știrea

alina
26 martie 2015
oferta

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5061 secunde