Doliu în lumea artistică din România. A murit cea mai cunoscută “bunică” din reclame

498
Doliu în lumea artistică din România. A murit cea mai cunoscută “bunică” din reclame - silvia-1686673771.jpg

Articole de la același autor

La vârsta de 80 de ani, una dintre cele mai iubite actrițe ale Teatrului Național București a plecat din această lume.


Silvia Năstase, cunoscută pentru activitatea scenică de peste două decenii la Teatrul Național București (TNB) în perioada 1980 - 2004, și-a încheiat cariera pe scenă. Ea a interpretat roluri memorabile în spectacole precum „Take, Ianke și Cadîr“, „Romeo și Julieta“, „Așteptând la Arlechin“ și „Trilogia Antică“. Debutul său la TNB a avut loc în producția „Gimnastică sentimentală“ regizată de N. Al. Toscani, iar încheierea activității sale pe scenă a avut loc în spectacolul „Povestiri din zona interzisă“ regizat de Tudor Ţepeneag, informează Adevărul.ro.


În perioada 1965 - 1981, Silvia Năstase a lucrat la Teatrul de Stat din Brăila și la Teatrul Municipal din Ploiești, interpretând zeci de roluri în spectacole remarcabile. În industria filmului, a fost apreciată pentru aparițiile sale în serialul TV „Lumini și umbre“, precum și în filmele „Nunta de piatră“ și „Iarba verde de acasă“.


Actrița a devenit cunoscută publicului larg datorită prezenței sale în numeroase reclame. 


Ea a interpretat personajul doamnei de la televizor care recomanda adezivul Corega pentru fixarea protezei dentare și a lăudat o marcă de iaurt. 


De asemenea, Silvia Năstase a avut rolul de bunică în filmul „Marți după Crăciun“ și a apărut într-un videoclip al trupei Kaiser Chiefs.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3022 secunde