Doliu în politică. A murit Teodor Marius Spânu, fost parlamentar în partidul lui Traian Băsescu

1942
Doliu în politică. A murit Teodor Marius Spânu, fost parlamentar în partidul lui Traian Băsescu - mariusspinu-deces-1710947708.jpg

Articole de la același autor

A murit profesorul Marius Spînu, fost parlamentar al PDL și cadru didactic la UAIC Iaşi. S-a stins din viață, răpus de o boală necruţătoare.


Doliu în politică. A murit fostul Teodor Marius Spânu, fost parlamentar în partidul lui Traian Băsescu.


“Cu mare regret în suflet, anunțăm că domnul Lect.univ.dr Marius Teodor Spînu a încetat din viață. A fost un caracter deosebit, înțelept, cu o fire puternică și o personalitate marcantă în mediul academic, având o activitate impresionantă de mai bine de 30 de ani în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Nu a fost un simplu profesor de matematică, ci un exemplu de urmat pentru succes și devotament! Contribuția lui nu se poate măsura în numere, ci în amintirile studenților din numeroasele generații ce l-au cunoscut. Domnul Profesor va fi mereu în gândurile noastre, iar lecțiile și învățămintele sale vor continua să ne călăuzească pe drumul nostru. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Liga Studenţilor Economişti Iaşi, citată de ziaruldeiasi.ro.


Originar din Hârlău, Marius Spînu era lector univ. dr. la Universitatea „Al. I. Cuza”, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Timp de 4 ani, acesta a fost deputat în Parlamentul României din partea Partidului Democrat Liberal.


În noiembrie 2006 a devenit membru fondator al filialei Partidului Liberal Democrat, iar în 2008 a fost numit prim-vicepreședinte al Organizației Municipale Iași a PDL. A fost consilier județean, după care a intrat în Parlament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : "PMP  a înregistrat  la OSIM denumirea PDL"
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : PDL cere demisia ministrului Rovana Plumb
Pagina a fost generata in 0.3867 secunde