DOLIU în televiziune. A murit o legendă!

137
DOLIU în televiziune. A murit o legendă! - deces141994424614353346101436510-1506853185.jpg

Articole recomandate

Monty Hall, una dintre gazdele celei mai populare emisiuni-concurs de televiziune din istoria Americii, ''Let's Make a Deal'', pe care a prezentat-o timp de aproape trei decenii, a decedat sâmbătă, la vârsta de 96 de ani, potrivit unui anunț dat publicității de fiul său, citat de Reuters.


Richard Hall a declarat că tatăl său a murit în locuința sa din Beverly Hills, California, cel mai probabil în urma unei insuficiențe cardiace.

Monty Hall, unul dintre creatorii emisiunii ''Let's Make a Deal'', a fost gazda a peste 4.000 de ediții a acestui concurs de televiziune, din 1963 până în 1986 (cu pauze ocazionale) și apoi în 1990 și 1991.

Show-ul s-a bucurat de audiențe bune, chiar dacă a ''sărit'', de-a lungul timpului, de la o rețea de televiziune la alta.

''Let's Make a Deal'' a devenit parte a culturii pop americane, iar Hall a fost una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Statele Unite, precizează sursa citată.

Hall a produs și alte emisiuni-concurs, a fost gazda unor spectacole de varietăți și a apărut ca invitat în cadrul unor seriale de televiziune.

El s-a afirmat și ca filantrop, ajutând diferite organizații, precum Variety Clubs International care a strâns fonduri pentru copiii defavorizați.

Pe numele său real Monte Halperin, Monty Hall s-a născut la 25 august 1921, în Winnipeg, Canada.

În cadrul emisiunii ''Let's Make a Deal'', Hall le oferea concurenților un premiu modest și le dădea apoi ocazia să-l schimbe cu un obiect misterios, ascuns în spatele unei cortine sau a unor uși numerotate. Acest din urmă premiu putea avea orice formă, de la un obiect de câteva mii de dolari până la un ''fiasco'', precum un animal domestic.

''În 4.700 de emisiuni am fost sărutat de 50.000 de ori'', a declarat Hall într-un interviu pentru un site specializat în informații din istoria televiziunii specificând că a fost apreciat atât de concurenții care au câștigat premii mari cât și de unii dintre cei care s-au ales cu un obiect mai puțin dorit, precum un măgar.

Hall a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, în 1973, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1626 secunde