Atac în Franța: Două persoane înjunghiate mortal în gara din Marsilia. Agresorul a fost împușcat de poliție

114
Atac în Franța: Două persoane înjunghiate mortal în gara din Marsilia. Agresorul a fost împușcat de poliție - politistfranta1024x681-1506890710.jpg

Articole recomandate

Două persoane au fost înjunghiate mortal, duminică la prânz, în apropierea Gării Saint Charles din Marsilia, potrivit Le Monde. Agresorul a fost ulterior împușcat mortal de forțele de ordine franceze. Secția antiteroristă a Parchetului din Paris a deschis o anchetă în legătură cu atacul produs duminică în gara principală din Marsilia.

Incidentul a provocat panică în Marsilia. Oamenii au fost evacuați de urgență, de teamă că agresorul ar putea avea și alți complici.

Conform ministrului de interne Gérard Collomb, victimele agresorului sunt două femei.

Circulația trenurilor a fost oprită, iar oamenii au fost rugați să evite zona.

Secția antiteroristă a Parchetului din Paris a deschis o anchetă în legătură cu atacul produs duminică în gara principală din Marsilia, unde un bărbat a înjunghiat mortal două persoane înainte de a fi doborât de forțele de ordine. Ancheta a fost deschisă pentru 'asasinate în relație cu o acțiune teroristă' și 'tentativă de asasinat asupra unei persoane depozitare a autorității publice', a comunicat Parchetul, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9008 secunde