Donald Trump: Credeam că va fi mai ușor să fiu președinte

142
Donald Trump: Credeam că va fi mai ușor să fiu președinte - trump-1493359903.jpg

Articole recomandate

Președintele SUA, Donald Trump, a spus că se simte ca într-un cocon și că este surprins de cât de greu este să fii șef de stat. Se aștepta să fie mai ușor decât să fii om de afaceri. Declarațiile liderului american vin după primele 100 de zile de mandat. 


"Îmi iubeam fosta viață, aveam atât de multe chestii care mergeau pentru mine. Asta implică mult mai multă muncă decât fosta mea viață, Credeam că va fi mai ușor", a declarat președintele Statelor Unite într-un interviu pentru Reuters, citat de News.ro.

Donald Trump a precizat că era obișnuit să nu aibă parte de intimitate în "vechea sa viață", dar este surprins de cât de puțină intimitate are ca președinte al Statelor Unite. Miliardarul republican încearcă în continuare să se obișnuiască cu prezența non-stop a agenților de la Secret Service.

"Chiar ești în coconul tău mic, pentru că ai o protecție atât de masivă încât nu poți să mergi nicăieri", a spus liderul SUA. 


Atunci când președintele părășeste Casa Albă, acesta este cel mai probabil într-o limuzină sau într-un SUV. De asemenea, miliardarul recunoaște că îi este dor să-și conducă propria mașină și regretă că nu poate să facă asta la Casa Albă.

"Mi-ar plăcea să conduc. Nu mai pot să conduc", susține Donald Trump.

Trump nu a renunțat la multe obiceiuri pe care le avea atunci când își conducerea imperiul financiar și deținea propria emisiune TV.

El recunoaște că apelează adeseori la prieteni din exteriorul administrației prezidențiale și la foști colegi pentru a primi sfaturi sau încurajări, iar consilierii de rang înalt s-au resemnat deja cu acest comportament din partea lui Donald Trump.

La mai bine de cinci luni de la victoria sa în alegerile prezidențiale și la o sută de zile de la învestire, miliardarul republican se gândește în continuare la alegerile din toamnă, în care a învins-o pe Hillary Clinton. Donald Trump chiar a întrerupt o discuție despre președintele Chinei, Xi Jinping, pentru a da o copie a hărții electorale din 2016 jurnaliștilor de la Reuters.

"Uite aici, poți să o păstrezi, asta este harta finală cu numere. E destul de bună, nu-i așa? Desigur că noi suntem cu roșu", a spus președintele republican de la Biroul Oval.

De asemenea, miliardarul a împărțit cu generozitate hărți electorale cu toți cei trei reporteri ai Reuters prezenți la Casa Albă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2565 secunde